מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
אולימפיאדה
פודקאסטים
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
אולימפיאדה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
הצצה למקרר של שגב משה: "מאוהב בממרח הזה"
המטבוחה תמיד מזכירה לו מחברות בריח של שום. את החמוצים הוא מביא מאמא ג'ולי. ויש ממרח אחד שהוא לא יכול בלעדיו, וגם מאכל שסנדרה פשוט לא סובלת. נכנסנו לתוך המקרר של שגב משה ושמענו מה תמיד נמצא שם, ואת הסיפורים שמאחורי כל הצנצנות והקופסאות. מדור חדש
תיקי גולן
דה בוקס היא בדיוק המסעדה שאנחנו צריכים במציאות הזו
ביצה עלומה
השיטה הכי טובה לחתוך אבטיח: צפו בהסבר
אסף קמר
בלי טיגון: הקציצות הכי קלילות שיש
רחלי קרוט
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
מסעדה ישראלית-פלסטינית של פעילי שלום הושחתה בברלין
איתמר אייכנר
|
"השכירות כאן יקרה מאוד אבל זה מיקום משוגע למסעדה"
תיקי גולן
|
מבקר המסעדות החשוב בעולם פורש, ומסביר: אכלתי יותר מדי
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
עבודה של ארבע שנים הלכה לפח: מטח הטילים הוביל לשריפה בכרם
תיקי גולן
|
נועה ברנס נהרגה רגע לפני שהגשימה חלום: "כולם אכלו את השוקולדים שלה"
תיקי גולן
|
ארבעת האחים משרתים במילואים - ועסק הבקר המשפחתי בקשיים
תיקי גולן
|
הוא מתוק, הוא אקזוטי - אבל שימו לב מתי לא כדאי לאכול אותו
רעות סהר
|
השווארמה הישראלית שהלהיבה את ה"ניו יורק טיימס"
תיקי גולן
|
מתכונים
עוד מתכונים
99 טיפים מעולים למטבח: כך תשרדו את הקיץ
נירה ורותי רוסו
|
מחפשים משהו מרענן וקל? מתכונים עם מה שתמיד נמצא במקרר
ynet
|
גספאצ'יו משמשים ועגבניות שרי צהובות
מיכל וקסמן
|
סלט עגבניות שרי עם רכז רימונים
אריק דרחני ומולי מגריסו
|
פילה סלמון בתנור עם יין, חמאה, עגבניות ורוזמרין
אבירם שטיינמץ
|
פסטה עם עגבניות שרי, זיתים, שום ושמן זית
חיה אילונה דר
|
סלט עגבניות צרובות וצבעוניות
מיכל לוי-אלחלל
|
סייטן שווארמה
נירה ורותי רוסו
|
רצועות סייטן מוקפצות בטריאקי-צ'ילי
נירה ורותי רוסו
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
"עם כל האהבה באינסטגרם, בסוף אני חוזרת הביתה לבד"
עדי מרום, סנסציה קולינרית עם כשני מיליון עוקבים ברשתות, התחילה את המסע שלה בלי חלומות גדולים. היום כשהיא בת 23 וכבר הפכה לאימפריית מתכונים ומעריצים, היא פגשה את רחלי קרוט, נציגת דור הבלוגרים הבוגרים, לשיחה על כסף, הצלחה וגם החיפוש אחר זוגיות
רחלי קרוט
|
מצאנו קבב מצוין במיקום מפתיע
דוד קישקה
|
הגלידות הכי טובות בארץ: המלצות חלומיות
רעות סהר
|
"בשכונה היו דיבורים עליי": השף שמחולל מהפכה במטבח האתיופי
תיקי גולן
|
בהתחלה אף אחד לא רצה לאכול את התירס המתוק, ואז הוא הפך ללהיט
רעות סהר
|
פלאפל טרי, אננס מתוק: מקומות טעימים שכדאי להכיר בנגב
ענת לב-אדלר
|
רעש, אוכלים: מסעדות שמתאימות לארוחה משפחתית
אור סופר
|
"אנחנו מוכרים הרבה פירות ים, אבל אין אצלנו חזיר. כקונספט"
תיקי גולן
|
קבב ב-230 שקל: המסעדות הכי יקרות בארץ
ynet
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
החומוסייה הוותיקה נפתחה במיקום חדש - והטעם שלמות
קובי רובין
|
ארוחה טובה ב-10 שקלים, ורק תושבי השכונה מכירים אותה
קובי רובין
|
מרכיב אחד הפך את הסנדוויץ' הטוניסאי לתענוג
קובי רובין
|
זכיתם: החומוס הכי טעים בארץ פתח עוד סניף
קובי רובין
|
12 שקל למאפה בשר - עם טעם קצת מפתיע
קובי רובין
|
עד עכשיו לא רציתי לאכול במקום כזה, אבל שיניתי את דעתי
קובי רובין
|
הוא זול ומעולה: הסביח שאתם עוד לא מכירים
קובי רובין
|
איפה אוכלים דאבל המבורגר ב-25 שקל?
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
גם אורן אסידו לא הצליח להפוך את פליים למסעדה טובה
ביצה עלומה
|
נואמה היא מסעדה ממש טובה, אבל לא נחזור אליה
ביצה עלומה
|
נותר לכם חודש אחד בלבד ליהנות ממסעדה פשוט אדירה
ביצה עלומה
|
בפלורנטין מצאנו שיפודים מצוינים וגם דיל משתלם לפתיחת שולחן
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
הבילוי המושלם: 6 יקבים שאתם חייבים לבקר בהם
תיקי גולן
|
הטעם המושלם למשחקי היורו: 8 בירות מומלצות
שי שגב
|
כך משביתה המלחמה את תעשיית היין בישראל
אילנה קוריאל
|
"אווירה תל אביבית באבן יהודה": ברי יין בולטים בארץ
חגית ריקן, ליאור אוחנה
|
מחכים להרים לחיים עם החטופים: היקב של ניר עוז ממשיך לפעול
ענת לב-אדלר
|
להרים כוסית: יקבים מומלצים במרכז הארץ
שי שגב
|
בירה לזכר הגיבור שנפל בקרב: "אלמלא תומר, כל החיילים במיגונית היו נהרגים"
גל גנות
|
"הכול שומם ונטוש, במקום תושבים יש פה צבא": מבשלת הבירה שצופה על לבנון
גל גנות, תיקי גולן
|
היקבים על גבול לבנון במתכונת שטח צבאי סגור
שי שגב
|
וידאו אוכל
תמרה אהרוני: "לפעמים אני לא מקבלת עבודות דווקא בגלל שאני הבת של"
"מאז הפיגוע היינו בירידה, אבל לא הרמנו ידיים": האילקה הפך לבר תאילנדי
"עזבתי הכול ורצתי לשם": הבעלים של מסעדת אמא ראה אותה עולה באש
"יצאתי משם בבכי": מסעדה במדריד הכריזה - אין כניסה לציונים
לצאת מוקדם ולשלם פחות: איפה כדאי לאכול בהאפי האוור?
גבינות, יינות ופירות של קיץ: אירועים טעימים לשבועות
"מסר של תקומה": בית הקפה של דביר קרפ, שנרצח ברעים, חזר לפעול
השף פומפי: "היה לי פיצוץ עם השותפים, בכיתי כמו ילד"
"לפי האסלאם אני מוסלמי ולפי הנצרות אני נוצרי. אבל אני סתם יוסי"
שקשוקה ורודה: ארוחות הבוקר של אור שפיץ
הסטייקים הכי טעימים בארץ: מסעדות בשר מומלצות
אסאדו וירקות: ארוחת העצמאות של נירה ורותי רוסו
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|
הרכה, הקשה והמובחלת – עד כמה אתם מכירים את הגבינות שאתם אוהבים
לין לוי
|